Heey! :)

Publicerat: 2008-10-28 | Klockan: 16:27:45
Idag så är det tisdag, allt har gått så jätte fort!!
På söndag så var det turne i nacka och i barkaby som det står i inlägget där nere :P
Det var hur kul som helt, det var jätte mycket människor i nacka, för att dom hade byggt om där så det var invigning.
I Barkaby så var det mindre folk, men det var fortfarande jätte kul!
Efter turnen så åkte vi till en kinaresturang och åt mat, det var sååå gott!!
Sen efter det så åkte Charlie, Jonna, Och Rebecca Charlies kusin hem till Shauni och vi åt godis och pratade hela kvällen!!
Och på Måndagen så åkte Jonna hem:(
Men vi ska nog synas snart igen :D:D
I morgon så ska vi Dansa med Ida i skolan. LÄNGTAR! :D
Men ni får ha det så bra kram! :D


Äntligen fredag

Publicerat: 2008-10-24 | Klockan: 10:19:02
Halloj!
Idag är det fredag och det är skönt tycker vi :)
I onsdags hade vi uppträdande för 3:or och 4:or i aulan i skolan. Det var hur kul som helst!! Dom var helt galna, haha.. Jätte bra publik verkligen. När det är en sån publik så märker man verkligen hur kul det är att sjunga och stå på scen! En sån underbar känsla, man märker också att det är det här man brinner för :)
Igår hade vi också MM-träff i skolan, för hela musik/media laget för föräldrar, syskon, vänner och mer! Det var jätte roligt! Det var tre föreställningar och på dom två första sjöng vi Allt För Blå. Det är en av låtarna som kommer vara med på våran singel :)  Den sista föreställningen sjöng vi Allt För Blå och även Var Stark!! Det var liksom en överraskning till sista showen då för vi skule sjunga den ;) Hehe.. Det var hur kul som helst!
I helgen kommer Jonna hit till oss här i Stockholm! Det ska bli jääättee roligt!!!! På lördag kväll ska vi gå på bio och titta på High School Musical 3. Vi älskar ju som sagt alla dom filmerna och mest av allt så älskar vi ZAC EFRON! Haha :D Vi ska kolla på Heron City! Äta middag och ha det kul helt enkelt!! :)

På söndag är det ju turné igen som sagt, med Lilla Melodifestivalen. Klockan 13.00 är det i Nacka Forum, klockan 16.00 är det i Barkaby MediaMark :) Det är Vi, Jonna, Nils A, Linn och Bamshad som ska sjunga då!! Kom jätte gärna och kolla :) Vi signerar skivor och ni får träffa oss!

En rolig bild på oss kan väl alltid vara lite kul att se!


Tjenare!! :D

Publicerat: 2008-10-20 | Klockan: 19:10:53
Hej allihopa!
just nu så sitter vi i soffan i studion, vi har spelat in kiss me som blir våran första singel sen så har vi sjungit lite i aulan, vi sjöng allt för blå, teenager in love, och var stark.
I morgon så ska vi sjunga Var stark för 3:orna och 4:orna och kassmyra skolan, ska bli jätte kul :D
Vi funderar på att ha våra klänningar som vi hade på audition för lila melodifestivalen!!
men det har vi inte bestämt än haha! ::D
Men nu ska vi nog börja dra oss hemmåt! :D
Hare gott igekott hihi(a)





Här är ännu en bild på oss som signerar :D

Söndag

Publicerat: 2008-10-19 | Klockan: 18:33:59
Godkväll allesammans!
Hoppas alla har haft en skön helg :)
Det har vi iaf :)
Nästa vecka händer det faktiskt en del, haha! På Tisdag ska vi uppträda för lite småbarn :) Från våran skola, och en annan skola som ligger inte alls långt bort :) Ska sjunga Var Stark för dom :)
På torsdag är det MM-Träff i skolan :) MM står för Musik och Media. Vi går ju i Musik/Media klass :) Så på MM-Träffar kommer föräldrar och så till skolan så får dom höra vad vi har för planer för terminen, så vi brukar ha uppträdanden åså så vi ska sjunga en låt som heter Allt För Blå! Ska bli jätte roligt! :)
Nästa helg är det även turné med Lilla Melodifestivalen gänget igen ;D På söndag är båda giggen, först i Nacka Forum klockan 13.00 sen Barkaby MediaMark klockan 16.00! Kom gärna och titta!! (:

Ha det bra!! Kram :)

Här är en bild på oss ;)


Onsdag

Publicerat: 2008-10-15 | Klockan: 18:04:46
Hej alla goa o glada!
Just ni är vi i studion och ska spela in en låt :)
Igår var vi med i en radio som heter futuro FM. En lärare på våran skola jobbar med den typ.. Det är elever på våran skola som tar hand om den :) Så det var roligt.

Efter vi har spelat in klart i studion nu så ska vi sjunga lite i aulan :)
Finns inte så mycket mer att berätta.. Hehe.
Vi får veta senare vart vi kommer fortsätta med turnén någonstanns. Så vi återkommer med det när vi vet mer!

Om ni är intresserade att ställa frågor eller så, så är det bara att kommentera på bloggen, nedanför bilderna. Vi svarar på alla frågor :) Vi skriver svaren som kommentarer också.. Så håll koll om ni ställer någon fråga så svarar vi på den :) Vi är inne varje dag på bloggen, så vi kommer svara inom en dag! Hehe.. Förutom när vi är på turné.. Men då svarar vi inom 3 dagar.
Kolla gärna på oss på youtube och våran myspace: www.myspace.com/avalonswe

Här är en bild på radion vi va i. Eleverna på bilden går i våran skola :) Och även en lärare sitter där och blir intervjuad om niornas brobell pris som kommer delas ut i vinter! Spännande för Charlie, hon går ju i nian :) hehe



Måndag

Publicerat: 2008-10-13 | Klockan: 20:40:09

Hej Allihopa!
Igår kom vi hem från Helsingborg.
I helgen var vi på signeringsturné med Lilla Melodifestivalen. Det har varit så roligt!!
I fredags åkte vi till Uddevalla. Jonnas mamma kom och hämtade oss, och vi körde racer fart till en lokal där det var överraskningsfest för Jonna för hon kom 2:a :) Så hon var i full gång och dansa och hade kul när vi helt plötsligt gick upp på scenen och började sjunga våran låt :) Hon berättade att hon först tänkte: Åh vad kul att den här låten spelas.. Men sen vände hon sig om och såg oss stå där (;  haha!
Hon började gråta gullungen!! Vi hade roligt hela kvällen :)
På lördag morgon gick vi upp tidigt och gjorde oss iordning till spelningen i Uddevalla, köpcentret Torp.. Sen åkte vi till Partille.. Där uppträdde vi i köpcentret Allum.. Var verkligen hur roligt som helst! En sån upplevelse :)
Efter det åkte vi till Falkenberg och sov på ett hotell där som var byggt 1703.. Skökade faktiskt mycket där!! Så vi sov hos Jonna och Hilda med Jonnas mamma.. Haha, vi var så rädda! :P
På morgonen åkte vi till Helsingborg i Skåne till ett ställe som hette Klippan och sjöng där :)
Direkt efter fick vi skynda oss med Rasmus (Turné ledaren) att åka till flygplatsen så vi skulle hinna med ett flyg.. Och det gick som på räls :) Sen var vi plötsligt i Stockholm på 50 min :) Annars hade vi fått sitta i en bil i ca 8 timmar.. hehe
Men det gick ju bra iaf :)
Nu i helgen tror vi att det blir Stockholm - Gävle :) Men vi hör av oss mer om det senare i veckan ;D

Här är vi två i Uddevalla - Torp :)


god dag!

Publicerat: 2008-10-09 | Klockan: 13:41:20
Hej allesammans! Idag ska vi först åka och köpa lösnaglar till i helgen :) Ska nämligen på turné i Uddevalla, Göteborg och Helsingborg. Kom gärna och titta!! På lördag är det Uddevalla Göteborg, och i Göteborg är det i Partille i Allum köpcenter klockan 15.00! Kom jätte gärna och titta!! Skriver med om de andra ställerna när jag vet mer :)
Tack ännu en gång till alla som gillar oss! Det är så otroligt kul och vi är så glada!!
Ni kan söka på youtube på oss också :) sök bara Avalon - Var Stark.
Vi har myspace också.. www.myspace.com/avalonswe :)

Ha en fortsatt trevlig dag!
Kramar från Avalon <3

Hej hej!

Publicerat: 2008-10-08 | Klockan: 13:31:41
Hej allesammans! :D
Idag så ska vi sjunga i aulan efter skolan, vi ska träna på våran krogshow :D
Vi ska sjunga 4 låtar den första vi ska sjunga är "stick with you" med pussycat dolls, sen en remix på "total eclips of the heart" med Bonnie Taylor och sen "Knock on wood" men Ami Stewart och sen till sist "Var Stark" med Shauni Strand och Charlie Srandberg haha det kommer att bli jätte bra :D
Ååååå vi saknar alla så himmla mycket, men vi kommer att fortsätta att hålla kontakten!! :D

Här är en bild på Charlie och Shauni och alla våra dansare :D
Saga tog bilden ;P


Hej!

Publicerat: 2008-10-08 | Klockan: 09:45:54
Hej allihopa!! Förlåt för vi inte har skrivit.. Har inte blivit av bara. Men nu ska vi komma igång igen :)
I Lördags kom vi 5:a.. Vi är inte ledsna eller besvikna på oss själva eller nåt, det var att vinna bara att få komma till final över huvudtaget! Allt har varit på otroligt roligt, och det har varit den bästa upplevelsen vi varit med om. Linn gjorde ett fantastiskt uppträdande och vi är så glada för hennes skull! :) Jonna kom på andra plats och hon gjorde det grymt bra! Vi är så glada för henne skull också! Vi vill så gärna följa med dom och stötta dom hela vägen upp på scenen i Danmark.. Dom kommer visa att Sverige är bäst helt enkelt!! :D hehe..
I helgen ska vi kanske åka på turné i Uddevalla - Göteborg. Det är inte helt klart än, men vi tror det blir så eftersom Charlies pappa bor där :) Mer info kommer om det när vi vet mer ;)
Hoppas alla tycker att vi var bra! Vi tackar alla som gillar oss och alla som röstade! NI ÄR BÄST!! Hade aldrig kommit så långt utan er hörni :)

En höstbild kommer på oss här nedan :) Ha det underbart allihopa!! KRAMAR!!!

mums-mums tävling

Publicerat: 2008-10-04 | Klockan: 10:10:03
Igår hade vi mums-mums tävling. Det blev såå kladdigt!! Vi filmade.. Men vi vet inte hur det går att ladda upp tyvärr.. :/
Första gången vann Charlie, andra gången vann Shauni. Så det blev lika :) haha
Just nu sitter vi i sängen och kom precis upp till hotellrummet från frukosten. Vi var först jätte nervösa.. Men sen när vi såg alla underbara kommentarer lugnade vi ner oss. Vi är så glada över att så många hejar på. Det är det bästa stödet :) TACK!!!
Idag är det den stora dagen, som vi har väntat på sen i Juni.. Det går så himla snabbt allting! Det kommer bli så grymt roligt och pirrigt.
Juste.. redan klockan 20.30 kan ni ringa och rösta.. Även fast vi inte har sjungit :) Vårat nummer är 099 501 06. Eller så kan man sms:a 6 till 722 11. Det kostar bara 1 kr :)
TACK FÖR ALLT STÖD ALLIHOPA!!
Det betyder jätte mycket.
Nu ska vi duscha.
Vi ses i TV:n ;D <33


börjar närma sig..

Publicerat: 2008-10-03 | Klockan: 18:12:12
..imorgon gäller det!!!! Börjar faktiskt bli lite nervösa.
Idag fick vi veta hur vi ska ha hår och smink :) Det har blivit jätte bra :D Men ni får inte veta än, ni får se på tv imorgon (:
Sen har vi kört igenom låtarna 3 gånger var :) Har gått jätte bra! DANSARNA ÄR SÅ GRYMMA.. WE LOVE THEM!! Haha..
Jacob, Michel (kille), Sheena, Malin och Nathalie :) Michel är 19 eller 20, Jacob är 18, Sheena är 18, Nathalie är 17, och Malin är också 17.
Snart så ska vi gå ner och äta lite middag(hoppas att det blir gott):D
Sen klockan 19:00 så ska vi till SVT huset och kolla på det sista delprogramet från lilla melodifestivalen med alla andra myysigt mysigt!:D:D
I morgon så kommer Agnes och Sk8 hit, och dom ska säga lite tips och uppträda det kommer att bli jätte kul att träffa dom;P
men nu så ska vi gå ner och äta!
herrå, kramar!!:D


Här är en bild på oss från tidningen Mitt i Botkyrka :)


hejhej!

Publicerat: 2008-10-02 | Klockan: 17:15:41
Nu sitter vi på hotell rummet.. Kom hem för ett tag sedan.. Vi är hur trötta som helst. Helt slut.. Men det har verkligen varit jätte kul! För ca en halvtimme kom Maria hit :) (Shaunis mamma).
Idag fick vi först ha lite dansuppvärmning med dansarna plus en danslärare, kommer inte ihåg vad hon hette.. Hon var ny för idag :) Hon var jätte snäll (:  Efter det hade vi uppsjungning med Karin :) Lika kul som vanligt. Sen uppträdde vi på scenen.. Så roligt! Med dansarna och allt :) dom är så bäst! Älskar dom :D hehe.. Efter det fick vi prata lite med sminköserna :) Vi ska ha ganska mycket smink och så :) Ni får se den på lördag!!
Nu ska vi vila lite.. Är jätte trött!
Hörs senare :) Kramar!!

Vi två :) <3


hej!

Publicerat: 2008-10-01 | Klockan: 23:21:48
Just nu sitter vi och tittar på America's got talent.
Idag har vi haft huuuur kul som helst!!! Vi har uppträtt på scenen idag :) Med dansarna och allt.. Det gick strålande ;)
Vi såg Petter idag i SVT huset :) ruuligt!
Till middag blev det någon konstig linsgryta.. Var verkligen inge vidare.. Så vi, Nisse, Evelina, Ninnie och Bamshad gick til McDonalds och åt :) Det var mycket godare.. haha!
Imorgon ska vi också sjunga på scenen, plus att vi ska få träffa dom som ska sminka oss för första gången :) det ska bli roligt!! Och spännande.. Har ju ingen riktig aning hur vi ska ha håret och sminket.. Så det blir kul :)
Vi träffade Zara idag som vann Talang (: Hilda, Jonna och Nils känner henne ;D Och vi tog en bild :)
Nu ska vi tvätta bort sminket och göra oss ordning till sovdags :) Godnatt allihopa!! Så skriver vi mer imorgon :)
Ha det så bra så länge och sov gott !!


Här är Zara :) Jonna och Evelina är även med i bakgrunden.

hellluuu

Publicerat: 2008-10-01 | Klockan: 12:32:57
God dag gott folk! Vi kom precis hem från fältöversten (ett köpcenter). Charlie köpte foundation och en puder bortste från H&M :) Vi börjar inte förrän klockan 13.00 så vi tog det lugnt i morse :) har fått rummet städat också, skönt! Ska snart börja ta oss till TV huset :D Idag ska vi först äta lunch, sen dans och sen sång sen repetition på scenen :) så kul!!
Det regnar dock ute.. inte roligt.. :/ vi ska kolla om det går någon buss från hotellet till TV huset.. Inte så kul att bli helt blöt..
Vi är klara klockan 15.00 idag, så vi skriver senare hur det gick :)
Charlie har med sig sin kamera.. Men det går tyvärr inte att ladda in dom i datorn, förstår inte riktigt.. Men vi ska försöka ta bilder med Charlies mobil så kan vi skicka dom via bluetooth till datorn :) så vi ska försöka göra det idag :)
Ha en bra dag! En bild kommer på oss två som togs för ca 5 min sedan :) Ha en bra dag!!


RSS 2.0