sleep time

Publicerat: 2008-09-30 | Klockan: 23:27:11
Nu sitter vi i sängen och pratar lite :) Har varit nere i och tittat på idol med Nils, Jonna och Bamshad, myyysigt! Dom andra gick och la sig, dom ska upp tidigt imorgon medans vi inte börjar förrän 13.00. Skönt!! Innan ska vi till köpcentret som ligger 5-10 min härifrån och köpa lite saker..
Det kommer bli så himla roligt imorgon! Vi ska sjunga för första gången på scenen i studio 1 där direktsändningen kommer sändas ifrån! Ååååhhh, vi längtar!
Men nu ska vi sova för vi är jätte trötta.. Det har varit en lång men otroligt rolig dag idag! NattiNatti allihopa så hörs vi imorgon :) CYA !!

Här är alla i Lilla Melodifestivalen från lägret i början av sommaren!



Heeej igen

Publicerat: 2008-09-30 | Klockan: 18:58:15
Heeej igen, nu sitter vi på hotell rummet :) har precis varit och köpt godis och lite så :)
Idag så fick vi först dansa och träffa bakdansarna, dom var verkligen hur duktiga som helst gjorde värsta hoppen och slängde sig på marken, helt sjukt!
Sen så gick vi till sångpedagogen och gjorde lite övingar och sjöng våran låt några gånger, sen så gick vi till stylisten och prövade våra kläder, dom är skit snygga :D
Idag blev det lax med kokt potatis.. jätte gott faktiskt! Godare än förväntat ;D haha (a)
Vi har precis fixat i ordning våra kläder.. Det är lite ordning nu iaf (: tihi..
Imorgon ska vi äntligen få sjunga och dansa på den riktiga scenen! :D Sååååå kuuuul!! Hehe
Mamma har fått Mitt i Botkyrka tidningen idag, och vi var med där! Vi var med på en hel sida!! Det trodde faktiskt inte jag.. Haha :D Jätte roligt!! Hoppas alla tycker det är roligt att läsa våran blogg :) Skriv gärna kommentarer och så (:
Nu ska vi gå :) Skriver senare!! Kraaam!

Dom här kläderna hade vi ikväll :D

Shauni


Charlie




godmorgon!

Publicerat: 2008-09-30 | Klockan: 09:53:01
Nu sitter vi i sängen framför datorn.. Helt nyvakna :) tihi. Gött med sovmorgon!
Idag ska vi först samlas i SVT huset för att äta lunch klockan halv två. Sen ska vi till koreografen och träffa dansarna för första gången! Spännande!! Efter det ska vi till sångpedagogen. Hur kul som helst!! Man måste ju öva så sjukt mycket till den stora galan. Det kommer bli sååå roligt! Kommer bli det roligaste som hänt.
Nu ska vi ta och vakna lite, sen upp och duscha.. Ha en bra dag!! Kramar från oss!

första inlägget

Publicerat: 2008-09-29 | Klockan: 23:23:44
Hej allihopa! det här är vårat första inlägg! :D så roligt!!
Vi två ska vara med i lilla melodifestivalen den 4 oktober i SVT 1 klockan 20.30 efter svensson svensson. Vårat bidrag heter Var Stark och vår grupp heter Avalon, och vi heter Charlie Strandberg och Shauni Strand :)
Idag är det våran första dag på hotellet som vi ska få bo på under den här veckan, alltså vecka 40. Vi bor på hotellet Tapto typ.. Haha, vi kommer inte ihåg hela namnet (a) .
Dagen idag började med att vi fick gå till sång pedagogen och sjunge igenom våran låt.. Sen direkt efter fick vi gå till koreografen. Vi är supernöjda verkligen!!
Idag har det bara varit en slapp dag.. Det händer lite mer imorgon :) Vi skriver såklart imorgon också.. Varje dag ska vi skriva :)

Dagens höjdpunkt:
Vi åkte till Grand Hotel där våran lilla ängel Zac Efron hade bott med Vanessa Hudgens. Vi kom lite försent.. Så vi hann inte få autografer.. Men vi fick ta kort på någras autografer som dom hade fått av dom.. Så vi har dom i våra mobiler. Det är coolt!! Haha

Dagens roligaste:
Påväg hem från stan skulle Shauni sätta sig på tunnelbanan så fint och försiktigt.. Men det gick inte riktigt som hon hade tänkt sig. För precis när hon skulle sätta sig på sätet så börjar tunnelbanan åka, och Shauni flyger över un 30 årig kvinna som sitter och läser tidning. Shauni liksom ramlas över henne.. ser ut som hon anfaller henne.. Haha!!! Vi trodde vi skulle dö av skratt! Har nog inte skrattat så mycket på länge som vi gjorde där. Fick så ont i magen, Haha!!

Men nu ska vi sova. Godnatt och ha det så bra så hörs vi imorgon :) Natti!!

Här är en bild på oss som är tagen för ca en halvtimme sedan, haha! Roligaste bilden hittills :)

Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2008-09-26 | Klockan: 11:31:21


RSS 2.0