första inlägget

Publicerat: 2008-09-29 | Klockan: 23:23:44
Hej allihopa! det här är vårat första inlägg! :D så roligt!!
Vi två ska vara med i lilla melodifestivalen den 4 oktober i SVT 1 klockan 20.30 efter svensson svensson. Vårat bidrag heter Var Stark och vår grupp heter Avalon, och vi heter Charlie Strandberg och Shauni Strand :)
Idag är det våran första dag på hotellet som vi ska få bo på under den här veckan, alltså vecka 40. Vi bor på hotellet Tapto typ.. Haha, vi kommer inte ihåg hela namnet (a) .
Dagen idag började med att vi fick gå till sång pedagogen och sjunge igenom våran låt.. Sen direkt efter fick vi gå till koreografen. Vi är supernöjda verkligen!!
Idag har det bara varit en slapp dag.. Det händer lite mer imorgon :) Vi skriver såklart imorgon också.. Varje dag ska vi skriva :)

Dagens höjdpunkt:
Vi åkte till Grand Hotel där våran lilla ängel Zac Efron hade bott med Vanessa Hudgens. Vi kom lite försent.. Så vi hann inte få autografer.. Men vi fick ta kort på någras autografer som dom hade fått av dom.. Så vi har dom i våra mobiler. Det är coolt!! Haha

Dagens roligaste:
Påväg hem från stan skulle Shauni sätta sig på tunnelbanan så fint och försiktigt.. Men det gick inte riktigt som hon hade tänkt sig. För precis när hon skulle sätta sig på sätet så börjar tunnelbanan åka, och Shauni flyger över un 30 årig kvinna som sitter och läser tidning. Shauni liksom ramlas över henne.. ser ut som hon anfaller henne.. Haha!!! Vi trodde vi skulle dö av skratt! Har nog inte skrattat så mycket på länge som vi gjorde där. Fick så ont i magen, Haha!!

Men nu ska vi sova. Godnatt och ha det så bra så hörs vi imorgon :) Natti!!

Här är en bild på oss som är tagen för ca en halvtimme sedan, haha! Roligaste bilden hittills :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0